Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Isnin, November 24, 2008

I Missed Him So Much ...

Aku rindu giler kat laki aku. Dia sekarang ni outstation kat KL. Aku pn selalu la travel jb-kl-jb. Blh dikatakan every week. Penat la. Sampai biler nak macam ni pon x tau. Kekadang tu memang rasa nak marah jek tapi bile difikirkan balik, hubby aku tuh pg keje ... sejuk la sikit hati ni. Aku x kisah sebenarnya dia kena keje luar jb cume but bile lama sangat x jumpa tu yang rasa hangin jek. Weekend jumpa pun kejap jek. Memang x puas. But what can i do. I like or not, aku kena la terima hakikat dah memang keje dia macam tuh. Semua benda tu ada hikmatnya. Bile dia selalu outstation, masyukk la sikit poket dia. Alhamdulillah. Dapat ler aku tumpang satu badan. Hehe ... One more thing, klu dia keje kat KL best jgk. Dapatla aku jalan2 kt KL. My fav place - Pavillion. Tak tau nape... suka giler jalan2 kat situ. Padahal kedai2 kat dalam tu sume designer label punya outlet. Tapi seronok jek jalan situ. Boleh tgk wayang, karaok kt redbox plus or makan JCO donut ... Xpun bt fish spa. Bestnyerrr !!! Satu lg yg seronok jalan kt KL tu sbb ada LRT and Bus Rapid KL which is my fav transport utk travel 1 KL. Klu kt JB, xde benda tu sume. Tambang bus macam xnak mahal giler plak.... So, moral of the story ... JB kena ada LRT and bus Rapid KL.. huhu :-)



~ tempat fav aku tgk wayang ~



~ dalam LRT ... p/s: bile JB nak ada bendalah ni ~



~ another movie @ GSC but in One Utama ~



~ suka tgk artwork ni @ One Utama ~


LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin