Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Ahad, Januari 04, 2009

- Me n My BFF Leisure Time -

Dah lama giler x update blog nih. Bz sikit la skrg nih ... Sebenarnya arini aku nak cite pasal hobi aku n my BFF. Dah lama nak cite pasal hobi kiteorg yang satu ni tapi asik lupa jek. So arini ada kesempatan aku cerita la sikit pasal hobi aku dgn BFF aku yang aku sndiri x pasti sejak bile plak jadi hobi tetap. Kalau korg nak tau hobi yang sama2 kami share ni adalah pg karaoke ... hehehe ... tapi geng aku panggil aktiviti ni sebagai KAROK. Kiteorg mmg suker GILER karok dekat REDBOX. Dlu masa x menceburkan diri dalam bidang ni, aku igt redbox tu mcm club. Adusss ... poyo giler aku nih. Innocent la katakan, tapi bile try sekali ... ermmm jadi habit plak. Sampaikan adik2 aku pon dh join sama kongsi hobi sengal yang sama. Aku ni mmg suka menyanyi walaupun sore aku xde la sedap sangat tapi xla hina sangat mcm katak .... huhu ... Masa mula2 dulu malu2 gak la nak nyanyi, mcm nervous gituh tapi bile dah selalu ... mcm artis la plak. Sejak aritu, aku n my BFF mmg suka kumpul lagu2 lama or baru untuk dinyanyikan di redbox. Masing2 tunjuk terror ... Pilih lagu masing2. Mcm dah ada trend plak. Klu dah sorg nyanyi lagu tuh ... nnti lelama org lain plak join nyanyi lagu tu walaupun x bpe tau la kan ... mcm ala2 sengal la ... ahahha ... Tapi mmg seronok la. Spend time dengan kengkawan pg enjoy2 nyanyi ... Hubby aku pon dh terjoin dengan hobi aku nih. Nasib la dia jenis x kisah ... Layan jek bini dia agak2 mcm giler nih ... Setiap sorang geng2 aku ni ada kad redbox tuh ... so we all take turn la untuk guna kad tu sbb nak kumpul point. So far, aku dah penah la tukar point tu and dah dapt payung. BFF aku pon sama, sume dh ada payung redbox. Satu lagi yang best about this place is bile burfday ... dapat free head charges and dapat voucher. Tu yang lagi rajin jek nak mengayakan tauke redbox tu ... hehehhe ... walaupun kekdg2 mmg kena kuar duit banyak gile tapi puas hati la ... sambil nyanyi boleh makan2 n minum pastu biasala taking pictures .... Sementara masih ada waktu nih .. boleh la enjoy each moment dengan BFF aku sume tuh. Biler masing2 dah ada komitmen besar lepas ni ... mmg payah la nak jumpa or hang out together lagik. Ermmm sedih bile fikirkan saat itu akan tiba one day ... anyway nak wisg my 2 BFF yang akan naik pelamin dis yer which is raja n ct ... happy life and semoga kekal sampai hujung nyawa. To haza plak ...jangan tunggu lama2 ... dia tu kan satu dalam sejuta .... hehehhehe ... jangan marah haa ... So guys ... tgk la antara collection gambar kiteorg menghabiskan duit dengan cara kami ... ni gmbr terbaru jek sbb gmbr lama byk dh simpan .... confirm arr ... hehehhe





~ me n my sista adah yang sama2 giler karok ~




~ konon2 duet dengan beyonce la .... hehehe ~




~ nampak sangat aku cumey ~ huhuhu ~




~ ni bt iklan ubat gigi ker straw ~





~ sedang asik men'sumbangkan' lagu ~ hehehe ~





~ sebelum pulang pose maut dlu ~





~ pose sekali lagik ~





~ tengah warm up ~




~ turn ct ... raja tgh nervous tuh nk nyanyi ... lalalalala ~

Tiada ulasan:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin