Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Selasa, Januari 06, 2009

Pening Kepala

Sekarang ni aku tengah pening kepala pikirkan psl life aku. Mcm serabutla plak. Dah la jauh dari husband. Pening giler la. Org nmpak aku cool jek tapi sebenarnya Tuhan jek yang tau apa yang bermain dalam otak aku nih. Aku masih lagi berkira2 whether nak pindah KL or stay dekat jb n jauh dr hubby aku. Ishh ... memang x tau giler la ape nak bt. Dahla br beli rumah, xkan aku nak jual plak. Nak sewakan kt org, mcm sayang sbb takut tenant baru nnti x pandai jaga. Habis rosak umah aku nnti. Ermmm ... payahkan !! Mmg KL tuh x jauh tp klu jumpa 2-3 mggu sekali dh mcm aku ni bujang plak. Klu ikt hati mmg ari jgk aku nak dok KL tapi xleh aku na rushing kan.. kena la plan betul2. Nak cr rumah sewa, new job lagik. Argghhh .... pening la ... migrain aku dibuatnya. Dahla sunyi dok umah sensorg .. sbb aku ni still childless. Hah bercerita ttg baby nih, aku igt dis yer nak amik anak angkat tapi x sure cmne proses dia. Nak senang aku amik anak org jek tapi takut la plak nnti timbul problem lain. Tapi apepun pada sape2 yang ada kenal org nak bagi baby, bgtau la aku. Aku nak baby lelaki yang br lahir or dah umur 2-3 bln la. Klu blh biarla org melayu. Dahla ... tu jek yang aku nak bgtau. Nnti aku smbg balik ...

Tiada ulasan:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin