Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Sabtu, Februari 07, 2009

Boring

Today saturday ... tapi aku dok umah jek. Tak kuar g mane2. Takde orang ajak aku kuar ... Isk isk isk sedihnya ... huhu ... Tapi best gak sekali-sekala dok umah. Apelagi bantai tido sampai tengahari pastu bangun jek mengadap notebook kesayangan aku nih. Macam biasa la, first thing bile internet connected, check FB pastu Frenster, Myspace, email dan yang sewaktu dengannya. Then, baca paper online sebab nak pegi kedai malas ( yang sebenarnya jimay baca online ... hehe ). Pastu, download la lagu ke ape ker. Bile dah bosan tahap cipan depan notebook barula aku serahkan tugas pada adik aku ( take turn nak main tenet kat umah aku nih ). Oleh kerana arini aku free giler, so aku aku layan la cerita fave aku n hubby iaitu prison break season 4 yang telah didownload oleh adik ku yang tercinta ( thanks adah ... nanti aku belanja aiskrim kacang merah ... ko suka kan ... ). Ermmm ... malam ni hubby aku balik dr kl. Esok nak balik umah mak mertua kat kota tinggi. Isnin cuti, biasalah aktiviti bersama hubby jalan2 cari pasal ( aku yang suka cari pasal sebab nak mengopakkan kocek laki aku ... tapi x blh mintak lebih2 sebab last week baru jek dapat handbag Guess, this week ngecek kasut n baju jela ... boleh x ek ??? )

Tiada ulasan:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin