Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Rabu, Februari 18, 2009

- Geng feat Upin & Ipin -


Finally dapat gak aku tengok cite nih. Aku memang tunggu2 cite sebab nak tengok Upin & Ipin yang tersangatla comel itu. Cerita dia boleh la tahan. Kelakar, sedih, teruja ... dan yang pastinya sangat2 meriah dengan kehadiran dua orang budak botak tuh. Masa aku tengok cerita nih, memang full house la wayang tuh. Mana taknya ... sume datang bawak anak beranak sampaikan anak yang baru 2-3 bulan pun dibawak sama ... ( ni anak yang nak tengok ke mak bapak yang nak tengok ... huhu .. ) Tapi memang best la ... sepanjang tengok cerita ni sume org asik gelak bile ada Upin & Ipin ... Pada sapa2 yang belom tengok lagi cerita ni ... aku recommend sesangat untuk pegi tengok .. x rugi la bayar duit tiket ... lagipun kite kenalah support filem tempatan kan ... Apepon Upin & Ipin memang adorable ... mcm nak buat jadi anak angkat pulak ... hehehe ..

2 ulasan:

mumy berkata...

nk gi tgk jugak..tlg jagakan hariz bole???hikhik

Mz_Rizaliza berkata...

boleh ... boleh ... boleh

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin