Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Isnin, Mac 09, 2009

Air Kelapa

Dah lama nak sebenarnya aku nak minum air kelapa. Tapi, aku taknak beli yang kat kedai or pasar malam sebab biasanya diaorg dah campur dengan air. Aku nak minum yang fresh punyer !! So, bile balik kampung laki aku last Sunday, aku dengan manjanya telah menyuruh laki aku amikkan air kelapa. Kat rumah mak mertua aku banyak pokok kelapa, durian pun ada... huhu ... ;) dan macam2 la pokok lain like rambutan, petai and sukun. Dan dengan segeranya, laki aku mengait kelapa itu untuk diberi minum kepada aku. Hehe ... Jom tengok my hubby in action !!


~ Pencarian Kelapa Bermula ... ~


Tiada ulasan:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin