Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Selasa, Mac 03, 2009

Birthday Treat

Semalam my hubby belanja aku makan kat Secret Recipe sebagai hadiah birthday. Tahun ni aku x mintak ape2 sebab dah x tau aku nak apelagik. Setakat ni sume benda yang aku nak, aku dah dapat. So, aku malas nak mintak hadiah. My hubby plak jenis memang x pandai nak beli2 hadiah ni. Tapi aku x kecik ati pun. Tunggu aniversary jela nanti baru aku fikir nak hadiah ape. Dia dah belanja makan kek fave aku Chocolate Banana pon dah kira ok. Thanks sayang ...

Tiada ulasan:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin