Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Selasa, Mac 03, 2009

Koleksi Novel - Little Black Dress

Aku ni suka membaca. Sume jenis buku aku baca asalkan ianya menarik perhatian aku. Aku kongsi baca dengan adik2 aku. Tak kira la novel or majalah, in Malay or English .. sume aku bantai. Tapi, buat masa ni aku suka baca novel English dari koleksi Little Black Dress. Novel dia best2. Banyak berkisar tentang wanita, cinta, keghairahan dan unsur2 seks tapi xla melampau. Buat masa ni aku ada 4 koleksi novel dari publisher ni. Paling aku suka tentang koleksi2 ni adala kerana harganya yang tersangat la murah, just RM19.90 jek. Another thing is, cover dia yang fancy dan comel. First time aku tengok aku dah terpikat. Selepas ni, aku akan tambah lagik koleksi buku2 aku. Huhu ...



Tiada ulasan:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin