Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Ahad, April 12, 2009

Cukuplah Sudah ...

Semasa entry ini sedang ditulis, aku sedang menonton Anugerah Bintang Popular yang sungguh membosankan sebab pengacaranya yang sungguh tidak lawak, penyampai yang berbual ntah ape2, sekadar nak menambah perasa kelat kepada rancangan yang merapu.

Dulu aku suka giler tengok rancangan ni, tiap2 tahun mesti terpacak depan tv, tapi makin lama makin membosankan. Tak sama macam dulu. Tak tahulah pasal ape.

Dah bosan apelagik, aku pun tukar siaran tv ke Channel 5 (S'pore) untuk menonton drama bersiri terbaru yang terhangat di pasaran iaitu Harper's Island.

Memang malas nak layan Anugerah Bintang Popular yang dah tak popular di hati aku !!

Tiada ulasan:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin