Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Selasa, Mei 26, 2009

Aku dan Hari Ini

Dah lama aku tak update blog. Sebab MALAS. Lagipun takde IDEA. Baca blog orang jek. Minggu ni agak padat dengan pelbagai aktiviti. Yang paling important, wedding my-best-buddy-ever-in-the-whole-wide-world, bakal-puan-CT.

Selain itu, ada aktiviti family bersama my makcik and all the poyo-but-nice-and-lovely cousins iaitu karok. Bile dan di mane masih belum dapat ditentukan. Tapi memang tak sabar rasanya sebab dah giler lama tak menyumbangkan suara ini. Rerakan karok sume dah takde kerana membawa haluan masing-masing. Dammit !!

Sekarang, adik aku pulak yang sangat giler rajin mengupdate blog dia. Then, she dammit me for that. WTF kan ??? Alasan dia, sebab aku influenced dia blog-hopping. So, after blog-hopping, kekononnya dia banyak idea la nak update blog dia yang dlu mcm hidup-segan-mati-tak-mahu !!

Takpe. Takpe. Silakan terus mengupdate blog kamu yerr, cik ADAH !!

Hah !! Nak bagitau ni ... kan aritu aku risau pasal baju aku untuk wedding BFF aku tu x siap kan. Alhamdullilah, bajunya sudah siap dan berada dalam tangan. Tapi .... nangis jap !! Tapi, aku tak berkenan dengan dress dia. Nak tahu kenapa ?? Sebab ada kipas kat belakang kain. For sure, bakal-puan-CT akan gelakkan aku dari atas pelamin. Dammit !! Argh !! Tension selama beberapa hari yang lalu dan beberapa hari yang akan datang. Tapi, ape boleh buat ... aku pasrah jelah !!



~ inilah contoh kain yang berkipas kat belakang. aku memang tak berkenan dgn kain macam ni sedari dulu ... sejak azali !

7 ulasan:

yatiyahya berkata...

laa..naper jd mcm tu...

Mz_Rizaliza berkata...

x tau la yatie ... sedih giler nih ... huhu ...

Adahjay berkata...

WTF!!! perlu ke??? suke ati i lah i nak update blog i!! u nape sibuk!! eii macam poyo plakkan haha =P

sitiZ berkata...

kahkahkahkahkahkahkahkahkahkah...#D ketawa smbil tutup mata dan pegang perut..

mumy berkata...

tp sure awak lg vogue dr pengantin..:)

Mz_Rizaliza berkata...

sitiZ : yerr yerr sila gelak utk saya dengan berlebihan !!

nenny : sya x blh vogue tkt nanti org tersalah perantin!! huhuhu ;)

naurah makwa berkata...

yer la..naura pun tak kenan kain kpas camtuh..ala, apasalahnyakita vouge dari pengantin..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin