Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Rabu, Mei 06, 2009

Aku Yang Busy ( Giller !! )





Tak sempat nak update blog kerana busy memplanning wedding bakal-puan-CT (konon!!)

Busy giler dengan kursus membuat roti dan pastry - sangat bangga kerana berjaya belajar buat roti dan pastry seperti di SEASON'S dan ROTI BOY (konon!!)

Menguruskan jadual kursus akan datang (konon!!)


HARAP MAKLUM !!!!!



Note : Tapi, aku memang tidak sabar nak pergi kursus kek dan biskut plak ... mintak2 la dapat walaupun terpaksa potong Q. Sori la pada yang dah berbulan2 apply !! Nanti aku update cerita and upload gambar masa kursus buat roti dan pastry !!

6 ulasan:

captain_zed berkata...

bestnya jd housewife..HOHOHO

naurah makwa berkata...

bestnya dapat belajar wat roti..naura pun minat gak..tapi tader masa nak pi belajar

sitiZ berkata...

beb..thanks arr membntu aku..aku mmg ari ni xlarat..(pe yg aku merepek ni
??)

mumy berkata...

nk ikut gak join course tu..mcm best je

Mz_Rizaliza berkata...

zack : seronok ker ?? hanya seronok kerana boleh bermalasan depan tv tp tak seronok ketika bershopping kerana hanya menggigit jari ... hehhee ;)


naurah : klu ada masa pegi la, boleh tambah ilmu ... pastu takyah nak beli kt kedai, buat sendiri !! (mcm la sya ni rajin sgt nak buat hikhikhik)


sitiZ : ape ko merepek nih ?? xpe, aku paham ko tension !! cool beb ... ape2 tak siap lagik sila la hulur job kat aku !!


nenny : klu awak minat, boleh amik borang kat jbtn pertanian ayer hitam. kursus ni free selama 2 hari, makan tmpt tinggal sume disediakan. nnti kite bagi awk phone no dia. tp rase mcm kite ada 1 borg kosong, nnti kite cek semula.

captain_zed berkata...

hahaha..ala, fair la tuh..at least u get to do what u like (selain dr menggentel hubby) tanpa mengira waktu..OPS! tersyasyul~ relax la geng, org yg makan gaji nie pun still tegiget jari time shopping..haih~

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin