Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Khamis, Jun 11, 2009

Cuti-Cuti Malaysia

Dah lama tak pergi holiday. Rasanya last time pegi jalan jauh was last year. Pegi Pulau Pangkor. Itupun dengan my sister and her friends. Tak pergi dengan En. Rizal sebab dia sibuk. Memang payah sebenarnya nak pergi bercuti dengan En. Rizal nih. Ada jek masalah teknikal yang tak dapat dielakkan. Selalunya melibatkan masa dan budget. Bila ada budget, masa pulak cemburu. Bila ada masa, budget pulak terkehel. Hehe ...

But for this year, I really hope that we will have some times to spent together alone. Away from works and hectic lifestyle. Berangan nak bercuti kat pulau tapi tak sure lagik pulau mane.

Actually bukan saja2 nak bercuti. Ada sebab. Nak berusaha dapatkan baby. Doktor (dan jugak rakan2 lain) suggest pegi bercuti. InsyaALLAH boleh lekat. Nak try jugak cara ni, kalau diizinkan ALLAH, menjadi kan ...

Harap2 lepas raya nanti, En. Rizal tak busy sangat. Aku tak kisah pegi bercuti kat manepun yang penting jauh dari kesibukan dunia. Aku prefer tempat ada laut. Boleh rileks2. Jalan2 sepanjang pantai sambil pegang tangan. Duduk bawah pokok rhu sambil bergesel hidung. Barulah timbul mood yang berganda nak berusaha dapatkan baby ... hikhikhik ...


P/S : En. Rizal, by any chance you read this ... silalah planning our vacation, okeh. Isterimu ini dah naik tepu otak asik mengadap komputer. Teringin nak mengadap matahari terbit dan matahari terbenam pulak. Romantik tak saya ??

2 ulasan:

captain_zed berkata...

eeEEEee bestnya dpt gi holidae~
've a jolly great time ya bung..jgn sampai jatuh katil..hHAHAHA

sitiZ berkata...

usaha tangga kejayaan..aku syorkan ko jgn g langkawi..nati ko soping jek lebih dari USAHA ko tuhh...huhuhuhhu..tp langkawi best gak byk aktiviti..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin