Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Khamis, Jun 04, 2009

I've Tagged Twice on This !!

Thanks To Nenny and Yatie for the Awards !!







Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award nie :-

  • dua2 mereka ini aku kenali sejak sekolah rendah lagi
  • dua2 sudah berkahwin dan anak sulung mereka, girl
  • dua2 stay kat jb tapi jarang jumpa, berkomunikasi thru online jek
  • dua2 sangat comel dan adorable sama mcm baby girl diaorg
  • dua2 wanita berkarier

Setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award yg seterusnya :

Fakta @ hobi diri sendiri


  • seorang yang sangat sempoi tetapi kekadang sensitif
  • suka membaca tak kira ape jua, terbaru blog-hopping
  • suka masak dan try resepi ciptaan sendiri
  • suka window shopping, it's just like a theraphy
  • suka beli handbag, kasut dan baju sampai tak muat wardobe
  • ada 3 ekor kucing tersayang : L, Kira dan Tiger
  • tinggal di Kangkar Pulai
  • suka nyanyi walaupun sumbang~seh~
  • suka menulis tak kira di mana berada, pantang nampak kertas kosong
  • berkahwin pada usia 24 tahun

Anda perlu memilih penerima award seterusnye dan describe ttg mereka :

1) Adah - my lovely sis yang tengah tanam anggur
2) GG - my lovely kazen yang memang happening-giler
3) SitiZ- my BFF yang baru bertukar title
4) Wan - kawan yang sentiasa akan jadi kawan dan dia sungguh kepoh-ci
5) Nenny (nak jugak tag awak) - kawan yang dikenali sejak darjah 2, giler lama kan !!!
6) Yatie (tag awak jugak) - kawan baik masa kat sekolah menengah, form 1-3
7) Naurah - kawan cyber yang suka berceloteh
8) Chooyaya - walaupun kenal melalui blog tapi aku rasa dia sangat cool, dia kawan yatie

Tiada ulasan:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin