Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Selasa, Jun 09, 2009

My BFF Wedding - Part 1


Akhirnya, dapat jugak aku cara camne nak upload gambar dari kamera pinjam. Tak perlu lah nak cerita panjang ... Let's enjoy the picture and caption ...



~ majlis Khatam Quran malam sebelumnya ~


~ Syami tembam yang takde rambut ... kesian dia nangis2 kena potong jambul ~


~ antara rakan yang hadir untuk majlis akad nikah ~


~ berdebar tapi still gedik nak amik gambar ... yang lain2 tuh memang hantu kamera ~


~ En. Anwar khusyuk mendengar penerangan kadi ... dan kadi ini jugalah yang menikahkan En. Rizal dengan diriku ... nostalgia ... hikhik ~


~ sign jangan tak sign ... jangan nak buat drama plak, okeh !! ~


~ hantaran dari pihak lelaki ... nape aku tak nampak handbag ko weh ?!! ~


~ hantaran dari pihak perempuan ... ehem ehem semestinya hasil kerjaku ... ~


~ tak cukup ?? hah amik lagik lagik satu gambar ... haha !! ~


~ En. Anwar sedang melafazkan akad ... selepas beberapa kali testing ... buat suspens betol la kadi nih ... ~


~ Alhamdulillah ... dengan sekali lafaz ... mereka sah sebagai suami-isteri ~


~ suka lah tu, kan kan kan ??? ~


~ lafaz taklik ~


~ sarung cincin untuk upacara membatal air sembahyang ~


~ ct, fyi ... ni jek gambar yang ada selepas ko bernikah ... ko lupa diri eh tanak amik gambar dengan PA ko nih ... kecik ati selama 2 saat ~


~ rakan2 yang hadir untuk majlis persandingan ... nenny dan anak2 dia yang comel tu pon join sekali ... tapi kenapa hariz blur ... tak nampak kecomelan dia ~


~ pelamin indah ~


~ perantin perempuan yang tengah sabar menanti ~


~ inilah dia perantin kanak-kanak yang sungguh cute !! ~


4 ulasan:

kaydee berkata...

weh, pn faizah.... kirim salam pd ct... dEe tak dapat datang wedding dia...

captain_zed berkata...

chantek hantaran yg ko wat tuh geng, simple but yet stunningly more than meets the eye..kpd dear bride, i don't know ya but congrats! (bila la my turn..haih~)

Mz_Rizaliza berkata...

cantik ker ... last minute punya hasil ..

p/s : bila smpu ur turn, sila jemput haku ok !!

sitiZ berkata...

hihihihi..lame dh xtgok blog ko..rupe nye byk cite..thanks upload gmba aku..sory beb..gmba ko kat cameraman byk kot..nati aku kasi..dee..xpe..tau jauh..captain zed..hntaran pn paizah buat mmg cntik..tnpa dia mmg mjlis lom lengkap..huhuhuh..(bodek beb)..nywy thanks captain..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin