Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Jumaat, Julai 24, 2009

Rindunyer ... !!

Arghhh !! Rindu giler pada blog. Dah lama giler tak update. Buat masa ni aku takde lappy. Kena tunggu next month baru dapat lappy balik. Ini adalah disebabkan oleh adikku yang tak berapa nak kesayangan ... hahaha ... telah meng'kidnap' lappyku yang tercinta. Nasib la ... aku kena pegi cc. Dah lama tak pegi cc. Macam seronok jugak. So update ni adalah dari cc berdekatan dengan rumahku. Cheh .. itupun nak bagitau ... mestilah dekat dengan rumah ... apa barang nak pergi yang jauh2 ... Tapi bila takde internet kat rumah, terasa macam rugi jek bayar kat tauke Maxis bulan2 untuk broadband. Makin kaya la tuh ... Aishhh !!

Sebenarnya banyak benda nak cerita. Yang happy, yang sakit hati ... ishhh banyaklah ... Tapi kena tunggu aku dapat semula lappyku dulu la ...

Just nak bagitau ... sekarang aku dah ada kerja baru. Kerja ape ?? Nanti aku update kat next entry. Tapi apa yang pasti aku sangat teruja dengan kerja baruku ini ... Besh ... Besh ...

1 ulasan:

adekz berkata...

npe x nk story skrg..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin