Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Khamis, September 10, 2009

Raya ... Raya ... Raya

9 more days before Hari Raya ... tapi aku tak rasa macam nak raya. Bahan2 untuk buat kuih dah lama beli tapi until today haram sebijik kuih pun tak buat lagi except kuih yang orang dah order. Semalam, tailor tempat biasa hantar baju kurung pun dah called bagitau baju dah siap, tapi aku tak rasa excited langsung. Kain untuk buat langsir baru langsung tak bersentuh. Takde feel nak gunting ke ukur ke jahit ke. Segala benda la sebenarnya takde mood nak buat.

Maybe sebab aku masih bersedih atas kehilangan Emak. En. Rizal pun sama macam aku. Bila duduk berbual mesti nak luahkan ayat2 sedih. Nyampah !! Dah la aku ni sensitif, nak meleleh jek airmata.


1 ulasan:

sitiZ berkata...

lek la..nati kite soping raye eh cip..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin