Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Rabu, November 18, 2009

*** B.L.U.R ***

Dah lebih sebulan tak menjengah dunia maya, adalah jugak 2-3 orang 'peminat' ... hahha yang call n sms tanya kenapa blog aku ni dah macam gua kelam ... bersarang macam sarang tikus takpun sarang semut ... eh macam nama kuih raya pulak ...

Sebenarnya ... aku takde internet sepanjang bulan lepas. Aku sudah kasi potong aku punya broadband yang lama sebab aku taknak bayar sebab perkhidmatan broadband tersebut yang sangat 'hebat' kat area rumah aku nih ... Rasa macam nak bakar jek service provider tuh ...

But now, aku dah pasang broadband dari provider yang baru ... yang mantap gitu ... hehehe ... so takyah pening2 kepala lagik ... pasni confirm aku online sampai muntah kelabu unless aku tak bayar bil ... hukhukhuk

Bila dah lama sangat tak update blog ni, jadi blur pulak aku .... tak tau nak cerita ape ... So, aku update FB jela sambil download lagu sebab lappy aku ni buat hal ... kena virus ... then kena reformat ... habis segala dokumen, gambar dan lagu2 yang aku save dalam lappy ... Sedih giler tak buat backup awal2 ...

Aku still macam biasa ... still being a instant mom to Azeem and Aiman ... Selain dari tu takde ape yang menarik dalam hidup aku sepanjang kehilangan diriku di dunia maya ... hehehe tak boleh blah ayat ...

Anyway, thanks to rerakan yang sudi membaca dan mengikuti perkembangan blog aku nih ... Insya-ALLAH lepas ni ... akan sentiasa ada cerita terbaru tentang dunia aku yang tak berapa glamer nih ... Oklah ... chow for now !!!

Tiada ulasan:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin