Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Ahad, November 22, 2009

Hari Ahad ...

Seperti yang telah dijanjikan ... arini duduk rumah jek. Memula memang ingat nak ajak En. Rizal keluar, tapi disebabkan semalam aku dah melepakkan diri sambil menonton wayang bersama kawan bujangku, CIK HAZA ... maka terpaksalah aku melupakan plan nak memujuk En. Rizal pegi Jusco Tebrau. Lagipun payment aku belum masuk, malas pulak rasanya nak jalan2-kosong-sambil-tarik-muka-bila-barang-yang-diidamkan-hanya-mampu-dilihat-dari-jarak-dekat-tapi-tak-dapat-beli!! Tension tau ...





So, aktiviti berfaedah hari ini adalah kemas rumah-tido-lipat baju-tido-sapu lantai-tido-mop lantai-tido-basuh jamban-tido-tido-tido-bla-bla-bla ...


Petang ni ingat nak pegi amik angin sambil main badminton kat taman. Taman mane aku nak pegi masih belum dapat dipastikan. Still jugak tu nak kuar jalan ...



Mengantuk la ... nak tido kejap la ... jangan terlajak sudah ...

1 ulasan:

mumy berkata...

tima kasih sbb menyegarkan kembali mata yg ngantuk dgn lawak2 ni..:)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin