Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Khamis, November 19, 2009

What Music Are You ??

My sister once said that you don't need to know specific languange to love a music. I'm totally agree with her. As for me, i enjoy music so much. Any kind of music actually .. anything with groovy and easy-listening beat.

Kekadang bila dengar sesuatu lagu tu dalam bahasa yang sepatah haram kita tak faham, but still kita boleh enjoy dan goyang kepala dan pinggul sekali. That's what i called Power Of The Music ... ececehh ... For example, aku sendiri suka dengar lagu Hindustan yang sememangnya nak menyebut patah2 perkataan dia pun sampai terbelit lidah ...

I just can't live without music ... because i love it so much ... 70% of the capacity of my HP memory card was using for saving MP3's. I think got more than 150 songs in the list.

Aku ni easy listener ... takde genre music tertentu yang aku suka. Whatever lagu yang boleh menarik perhatian aku, aku akan layan ...

What about you ??? What music are you ???

4 ulasan:

ZIANA ♥ FARREL berkata...

ye betul faiezah...aku asalkan music tu boleh masuk beat aku..aku on je..kekekeke...

Ieja RizaLiza berkata...

tau xpe ... dangdut pun gua layan beb ... hahaha ;p

sitiZ berkata...

yeke..??nati aku tnye en.nuar..mungkin dia ade nak bgitau muzik yg ko kurang suka..pastu suke..huhuhu

Ieja RizaLiza berkata...

sitiZ : kuang ajo la tuh ...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin