Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Rabu, Disember 16, 2009

BLACK AND WHITE PHOTOGRAPHY CONTEST



Sebenarnya, ini first time aku join contest sepanjang menjadi blogger ni. Itupun lepas aku tengok member aku join. Oleh sebab syarat dia sangat mudah, aku pun join jelah. Jenuh gak godek2 lappy ni nak cari gambar yang bersesuaian. So, kalau korang nak join contest yang sangat simple ni, boleh la ke blog Ezzan.


**************************************************************




Gambar yang dirasakan dapat menarik minat juri adalah ....


gambar ni diambil masa kat Melaka, lebih kurang 6-7 bulan lepas semasa aku teman my bestfriend buat gambar pre-wedding dia ...

Tiada ulasan:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin