Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Selasa, Disember 15, 2009

Merewang Bersama Teman

Last Saturday, dapat jugak la aku melepakkan diri bersama-sama dengan teman-teman seangkatan setelah lama tidak melakukan aktiviti tersebut. Lokasi, seperti biasa ... Jusco Aeon Tebrau. Aktiviti, juga seperti biasa .. menambah-kayakan TGV Cinemas dan segala restoran yang terdapat di situ ( dalam erti kata lain, makan ikut nafsu sebab kau dah makan pizza kat Vivo untuk lunch, then kawan kau boleh bagi idea untuk makan Sushi pulak untuk tea-time ... )




~ kalau dah namanya Camera Freak ... kat jamban pun boleh ... ~




~ kau berdua tak payah nak budget comel .. okeh ;p ~




~ terlepas kejap perempuan ini kerana suaminya tiada di rumah ~




~ aku rindu sentiasa saat2 seperti ini ... tapi tak cukup corumn la ... artis takde, tunggu artis balik, kita hangout lagik ok !! ~


Tiada ulasan:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin