Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Isnin, Januari 25, 2010

Cik Nokia oh Cik Nokia


Cik Nokia 5610 aku tengah merajuk.


Gelap gelita skrin dia.










Pesanan untuk Cik Nokia ...


1) Cik Nokia ... mummy bukan nak tukar Cik Nokia 5610 dengan adik beradik Cik Nokia yang bermodelkan no 5730 tu la ... mummy gurau2 kasar jek !!


*mummy tak berkenan pun dengan adik kau yang ini ... *wink*wink*



2) Cik Nokia ... janganlah merajuk lama-lama, tak pasal-pasal mummy kena bayar RM100 nak bagi kau bercahaya semula, kau TAU TAK ??!!!
*&%$W^& betul la kau ini !!




*kau hengat daddy kau tu chop duit ker ??*



3) Cik Nokia ... kalau kau buat pasal lagi lepas ni, mummy tukar kau dengan Cik I-Phone, baru kau tau !!


*daddy cakap kalau nak beli yang ini kena korek duit tabung ayam*sob*sob*



4) Mummy serius ni !! Tengok muka mummy ... tak kelakar ok kalau kau selalu buat perangai !!



*gumuk tapi comel kan mummy*clap*clap*

6 ulasan:

ZIANA ♥ FARREL berkata...

faezah...mana nak dpt lagi nokia 5610 tu ek??mak aku punye ilang..pas2 dia carik kat kedai dh xde...

Adahjay berkata...

comeynye L!!!!!!

Wawa Takizawa berkata...

comey la kucing tu..
haha

Ieja RizaLiza berkata...

ogy ... kt jb byk lagik aku rasa. try soh mak ko tgk kat U-Mall kat Pulai Utama ... kat level 2 memang jual hp sume mcm ala2 Low Yat. Aku rsa ada lagik ..

Adah .... tu bukan L laa ... aku curik kat yahoo image !!

Wawa ... comey kan ... lebih kurang mcm kcing akak tapi kucing akak kurus !!

myfuzzyworld berkata...

Salam Faezah,

Jgn lepaskan peluang utk memenangi 4Gb Kingston Data Traveler atau 250Gb Maxtor External Hard Disk.

Sila layari:
http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

-zu-

nedza berkata...

haha
faiezah...kelakar la ko nye entry nie..
x psl2 hphone tu kene marah...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin