Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Selasa, Januari 05, 2010

Dia Tak Janji, Tapi Dia Cuba

Aku awal2 dah bagitau En. Rizal, tahun ni kena juga cari masa+budget untuk pergi holiday. Bukan nak pergi jauh2 sampai London untuk bershopping ke apa, asalkan dapat berehat melapangkan minda sudah cukup untuk aku.

Aku berangan nak bercuti kat pulau yang tak ramai orang. Tapi, pulau apa ek ?? Rasanya, mana2 pulau mesti ramai orang datang bercuti. Aku tengah menggoogle pantai/pulau yang kurang jadi perhatian. Bukan apa, bolehla nak bersenang-lenang dengan tenang. Kalau sesak2 sangat, bosan, takde privacy nanti.



Siap berangan nak bersantai tepi pantai ala2 nak tanning kulit la ... beranganlah kau ini ... kulit dah macam buruh kasar, mau tanning konon !!




Tak sabarnya ... tapi seperti biasa, aku tak bolehlah terlalu excited. Kerja En. Rizal ni tak menentu, kalau projek tengah banyak (macam sekarang ini, dimana dia asik balik malam, dan aku tinggal sensorang kat rumah sambil Astro tengok aku), memang sabar jelah ... nasib aku ini sangat memahami !!



p/s : try hard ok, baby !! chaiyok !!

5 ulasan:

ZIANA ♥ FARREL berkata...

pulau kapas pn cantik..then ade pulau dekat dgn dia..xsilap pulau tu Sultan Terengganu pun ya tp still boleh dtg..sempoi gak..aku tgk kat chanel astro ria aritu...

Ieja RizaLiza berkata...

ye ker ogy ... ok thanks 4 the info ... nanti aku try survey

shahlyna berkata...

Salam ziarah...!!!

Ermmm cite pasal pulau nie.. Aku sbnrnya x penah gie Pulau2 kt Malaysia.. hehehehe xde ksempatan..

Aku Rasa pulau yg best kt Malaysia nie.. Kat Terengganu.. ( same like Ziana) 'Pulau Perhentian'

Member aku dh byk kali pegi.. Mmg best tau.. Tenang & Damai.. Seperti mana yg u nk.. :)

sitiZ berkata...

nak itot..;p

Ieja RizaLiza berkata...

siti ... jom arr, jgn lupa bawak kain batik banyak2 ... kang x ckp supply susah hahahaha ;p

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin