Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Isnin, Januari 04, 2010

My Cousin's Big Day - Khatam AlQuran

Align Centerdalam proses akhir nak bungkus goodies ... sampai aku naik pening sebab hantaran tak siap lagi masa nih ... so, terapi hilangkan pening ialah amik gambar banyak2 ...



perantin tengah pakai inai ... mak pengantin pun nak jugak tuh ... tapi takpelah, sebab yang tak pengantin pun ramai sibuk nak pakai inai .. ;p



projek memasang kerusi meja sudah bermula tapi yang aku hairan jejaka macho kat bawah ni boleh selamba layan tv .... aishh ...



hahaha ... En. Rizal rupanya ... dia sedang buhsan kerana bini dia buat2 sebuk kat dalam rumah meninggalkan dia keseorangan .. huhu ...



penyanyi jemputan tapi tak suka nyanyi solo so, wajib ajak tuan tanah kedaung sekali setiap kali nak nyanyi pastu pilih lagu ntah ape2 ... hampeh !!



ni acara malam ... Majlis khatam Quran, majlis sangat simple dimana aku bertindak sebagai jurumekap dan juga jurugambar (sebab gila kuasa dengan harapan dapat upah lebih) ... cuba perati muka-paksa-rela-budak-dua-orang yang jadi sidekick tu ... terpaksa berkhatam Quran atas paksaan pengantin ... nasib korang la ...



makcik-makcik marhaban dalam seragam merah ... best arr diaorang nih ...



menggeletar lutut sorang2 kena ngaji ... tula ... mak soh ngaji ko lepak bawah tangga kan dah kena marah dengan ketua ngaji ... hahaha ...



perantin perempuan bersama rakan-rakan dia ...



ok.fine.next time kiteorang buat majlis korang pulak ... my kazen, AIMAN and my sister, ALUN




1 ulasan:

Ieza berkata...

muka cam lebih kurang jer..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin