Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Isnin, Januari 04, 2010

My Cousin's Big Day - Nikah

perantin ... dulu dialah pengapit aku ... sekarang dia pulak jadi perantin. cepat betul masa berlalu. actually, kazen aku ni student lagik, kat UIA, ada 1 year lagi b4 graduated tapi gatal nak kawin ... haha ... kidding babe !!



perantin laki2 yang berdebar2 ... pak imam ni memang best, kelakar ... suka buat lawak ... i like u !!



ALHAMDULILLAH, dengan sekali lafaz ... my kazen ZAHRAH FATIN telah sah menjadi isteri kepada RASHID ... semoga kamu berdua berbahagia selalu .. nak petua kebahagiaan rumahtangga, sila beranja i chicken chop dulu ... ;p



lafaz taklik sedang dibaca ...



atas permintaan mak perantin, hantaran digubah simple menggunkan bunga2 segar dan semestinya penggubah adalah tuan tanah kedaung ... hehe



ok.kau belagakkan.time orang sibuk kata 'sah,sah' kau gelak2 dalam bilik, sekarang kau nangis jugakkan ...



cincin disarung tanda pengikat janji



aishh ... teringat kenangan lama ... ;)



perantin dan ibu masing2



ok.wajib ada gambar bersama2 adik-adik dan kazen-kazen yang best giler, suka buat lawak poyo dan bergambar mengikut arahan tuan tanah kedaung !! tuan tanah kedaung begitu gembira di belakang sana ... yeehaa ...

Tiada ulasan:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin