Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Jumaat, Januari 15, 2010

Tag Gay Or Less - Courtesy of Ogy


Dah lama tak kena tag ni ... So, kali ni kena tag dengan kawan lama, Ogy si WonderWomen !!

Ok. Mari menjalankan kerja-kerja menjawab tag !!

***********************************************


Andakah anda rasa anda HOT?
- Tengok time ... eh kejap ni HOT yang macam lelaki tengok diaorang 'phewitt' pastu cakap 'Hot lah u ni' or ko meroyan bila pagi-pagi sang suami bagi tazkirah percuma ?? hahaha ... -


Upload gambar kegemaran anda..

Cerita pasal gambar
- sebenarnya, taklah suka sangat tapi sebab gambar semua dah burn dalam cd, tinggal gambar ni jek yang macam agak cun dan comel sebab Encik Rizal buat muka ala-ala manja nak kena 'pang' ... hehehe -


Bila kali terakhir anda makan pizza?
- kalau tak silap, last Sunday dengan BFF-Haza -


Lagu terakhir anda dengar..
- Nobody by Wonder Girls -


Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini ?
- comment2 kat Facebook -


Selain nama sendiri anda di panggil nama apa?
- boleh ke panggil dengan nama orang lain ?? chehcheh gurau jek ... family panggil 'kakak', kengkawan panggil 'cip' sebab diaorang kurang-ajar, orang lain panggil ... sukatilah nak panggil apa, erra fazira ker, fazura ker, yang penting kita ENJOY ;p -


Tag lagi 8 orang
- 8 jek ?? Nape tak 18 ke 80 ke 800 (ko ingat senang nak tag orang ???) -

1 - Adah
2- GG
3 - Siti
4 - Haza
5- Wan Nuraini
6 - Yatie Yahya
7 - sape ek ... hah Izzatul Hanis
8 - Areza Nizam


Siapakah orang no.1 kepada anda?
- the greatest sister in the world -


Kata sesuatu mengenai orang no. 5
- kawan yang sangat best, terkepoh dan ter ... macam2 ter la ... -


No. 3 ada hubungan ngan siapa
- ada hubungan kelamin dengan Encik Anwar Fathi (haha tak boleh blah hubungan kelamin ... 18SX) -


Bagaimana pula dengan no. 4
- dah kenapa dengan no. 4 ... ok ok, dia juga adalah kawan baik ku ... ada hubungan dengan Ustaz kat Permas Jaya tapi aku still tak pernah jumpa Ustaz tu -


Pesanan kepada orang no. 6
- Yatie ... kite ingat awak sampai mati sebab awak pernah jadi orang terpenting dalam hidup kite -


Kata-kata cinta tok no. 2
- Kaulah sepupuku yang paling poyo dan aku menyayangimu kerana itu -


Adakah no. 7 dan 8 punya persamaan?
- Yup ... kawan yang dikenali di Alam Maya ... -


Berikan 5 yang anda tahu tentang orang yang men'tag' anda
  1. Nama penuh dia Norziana bt Abu Bakar, dah kawin dengan jejaka bernama Boy dan ada baby-boy yang sangat comel nama Farrel
  2. Asal skudai tapi sekarang menetap kat Kluang
  3. Dia kekadang suka hangin satu badan tapi bersebab la ...
  4. Pernah jadi Penolong Ketua Darjah masa darjah 5
  5. Pernah sekolah kat SIGS

Persamaan antara kambing ngan lembu?
- Dua2 binatang arr ... -


Perasaan anda buat tag ini
-
happy sebab baru lepas makan happy meal -


Adakah anda tahu si razman itu sengal?
- tau !! hahaha -


GAY or LESS??
- insan biasa !! -

1 ulasan:

iS3 DaEnG berkata...

wak..tag awk nanti laa baru jawab erkk..smlm dah prsn dah..hehhe..tapi lum berkesempatan lagi nak jwb..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin