Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Khamis, Februari 11, 2010

Email Forwarded : Nak Gelak Ke Nak Nangis ???

Dapat e-mail ni dari seorang teman :






Gambaran lebih jelas






p/s : tepuk dada, tanya sakit ke tidak !! mula-mula tengok aku gelak, tapi serious lepas 5 minit aku rasa senak ... ini adalah realiti, biar bertudung tapi tetap SEKSI, kau !!

4 ulasan:

Adahjay berkata...

mane jelah gmbr ni yg hamba Allah ni boleh dpt...huhu tp ni perkara biase arr. mcm2 kalo x dedah bwh dedah bahgian dada plak.. tudung dh cntk litup tp dedah die gile kalah org free hair =((

sitiZ berkata...

hahaha..setuju adah..

ZIANA ♥ FARREL berkata...

aku penah jumpe org cam ni..dhla vontot ade kudis...eeuuuwwwww.....klu lawa tu boleh mendatangkan "setim" tp klu dh berkudis tu agak2 la kan..aku cam nak sound je minah tu..tp kang malu plak!kekekekke...

Jemari Seni berkata...

Haku penah nampak sorang pompuan ni naik moto...Atas tutup sangat sopan tapi kain baju kurung dia singkap sampai peha.. apa kes!!! *Tepuk dada biar senak*

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin