Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Isnin, Februari 01, 2010

FRIENDSHIP CONTEST

Jom join another photo contest ... kali ni bertemakan
-FRIENDSHIP CONTEST-
yang dianjurkan oleh Cik Mar ...

Untuk maklumat lanjut klik gambar kat bawah ni heh ... jom jom jom




syarat2 yang kne dipatuhi...hehe
  • gambar mestilah gambar korang dgn mmber2 korang.xkesah la brpe org pun tp jgn r smpai 1clas plak...hehe (nnti dh mcm classmate contest plak)
  • paling penting msti original ok,jgn copy kt tenet plak....klu nk edit2 pun suke ati la tp msti menampakkn "FRIENDSHIP" tu.
  • hah!!! lg 1 plz la letak banner kt atas ni ye kt blog korang,bleh mempopularkan cik mar&kwn2 !!!hahaha (sengal je bunyi) xtually tuk meramaikn blogger tuk join,senang ckit nmpk.
  • pastu klu nk follow blog cik mar ni, follow la.tiada paksaan ok. tuk memudahkan korang tau keputusan & persaingannye nnti better r follow,senang nk tau any progress about this contest.
  • jz 1 picture je kay,kang terlalu rambang mata cik mar tuk memilih...hehehe

hadiah plak nnti cik mar pikir2kan ye...tp xde r smpai hadiah sebiji kete@sebuah rumah....hehe hadiah yg nmpk kiut la wokey??

Tarikh Tutup : 12 FEBRUARI 2010


********************************************************************



Gambar yang aku pertaruhkan adalah ...



~ aku pilih gambar ni sebab ini adalah kami ... being friends for almost 17 years but still loving each other sangat-sangat dan yang paling penting kongsi hobi yang sama which is MAKAN AND CAMERA-POSE (sah2 screen kamera tak muat tapi tetap jugak nak masuk muka masing2) ... hehehe love them till death !! ~

1 ulasan:

sitiZ berkata...

gmba menarik..leh menang..huhuhu..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin