Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Khamis, Februari 04, 2010

Happy Birthday Daddy ... Daddy Cool !!

Hari ini birthday Encik Daddy yang ke 63 tahun !!

Selamat Ulang Tahun, Daddy !! Actually, aku panggil dia dengan panggilan AYAH, tapi entah kenapa bila dah tua bangka tak sedar diri macam ni tetiba nak panggil daddy pulak. Ayah aku pulak tu rajin melayan. Kadang-kadang hantar sms kat aku, dia bahasakan diri dia DADDY. Bahaha daddy, daddy !!




Khas Untuk Ayah ...

Semoga AYAH sihat sejahtera selalu. Kami sayang AYAH walaupun kadang-kadang (ke selalu ek??) gaduh dan taknak dengar cakap AYAH. Kami tahu AYAH merajuk tapi kami jugak tahu AYAH sangat sayang pada kami. Di kesempatan ini, kakak nak mintak ampun dari hujung rambut sampai hujung kaki sebab kakak tahu kakak banyak buat dosa kat AYAH. Kakak doakan AYAH berbahagia selalu. Terima kasih AYAH untuk segala-galanya !! LOVE YOU !! Muah muah !!

Tiada ulasan:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin