Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Rabu, Februari 10, 2010

Sucks Big Time !!

One word untuk Secret Recipe AEON Bukit Indah :

BANGANG !!

Why ??

1) One of their staff muka memang kelat ... tak tau la sebab apa, baru putus tunang ke, datang bulan ke, aku tak pasti. Memang payah nak senyum. Sambil lap sudu+garfu, muka tension. Hantar order kat customer macam tak ikhlas.

2) Yang satu ni pulak, aku tak sure la kalau ini polisi mereka ke apa ... kalau kau dah makan hidangan kau tetiba ada bahagian tak masak, kau tak boleh tukar dengan yang baru tapi diaorang masakkan semula jek. WTF ??? Kau paham tak ... MASAKKAN SEMULA, bermaksud balance yang kau tak sempat nak habiskan tu, diaorang akan goreng semula ke, panggang semula ke apa2 jela supaya masak dengan sempurna. Alasannya, sebab kau dah makan. Kalau kau belum makan, boleh dapat yang baru. Kepala otak diaorang berjambul!! Kalau belum makan manalah nak tahu makanan tu masak ke tidak, bangang !!


p/s : BANGANG LAGIK SEKALI !!

6 ulasan:

sitiZ berkata...

bangang juga..

yatiyahya berkata...

secret recipe aeon tebrau pon sama...!

Ieja RizaLiza berkata...

siti : bangang lagik !!

yatie : yeker ? kita so far tak penah kene lagik kat tebrau !! tension kan ....

Adahjay berkata...

eleh Tebrau pun sama...die yang salah amik order pekak mintak Singapore laksa bg seafood pastu kate x leh sbb die dah masak!! len kali korek telinga...

bila ulang menu mcm berbisik!!! tension sehhh

Ieja RizaLiza berkata...

adah : yeke ?? masa tu ko dgn aku ker ?? tak hengat pun !!

Adahjay berkata...

xlah baru2 ni...aku mkn ngan colleague aku sorg..ntah ape2..nak komplen lebih2 kite phmlah kan die penat...tp pikirlah gak perasaan customer ni

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin