Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Isnin, Februari 08, 2010

Tag About Me and Him

1) First time jumpa your hubby bila dan kat mana?
Tahun 2001, kat tempat kerja.

2) Love at first sight?
Ermm ... not really

3) Who is he when the first time you met him?
Penyelia bahagian kilang kat tempat kerja aku.

4) How long it takes for him to ask you out for a date?
I asked him first ... but not as a date, more to makan-makan dengan kawan2 lain ...

5) First place dating?
Kalau betul-betul dating, rasanya tengok wayang kat City Square

6) How he proposed?
Hehe ... dalam kereta on the way hantar aku balik lepas jenguk nenek aku ... memang terperanjat giler !!

7) Special date with your hubby?
29/09/2004 - Enganged
03/06/2005 - Nikah

8) Changes that he asked you to do?
Stop being childish dan jugak jangan degil sangat which is not success yet !! hahahaha ...

9) What is about him that you love so much?
Dia sangat penyabar dan jugak sanggup melayan isteri dia ini yang kekadang perangai out of control !!

10) What is about him that you wish he would change?
Nothing ... i love the way he is ... ok.tipu... kalau boleh, nak dia peka sikit dengan perasaan aku ni sebab kekadang dia tak perasaan mood aku berubah

11) You will lose your mind and crack your head when he..
Membebel ... ayooo ... mau pengsan

12) You will smile through your eyes for the whole day when he..
buat lawak yang sangat lawak ... dan bought me things yang i mintak !!

13) Complete below sentences, "My love towards my hubby is as big as..
whole-wide world .. no limit !!


Aku nak tag mereka-mereka ini :-

1) Siti
2) Nenny
3) Ogy
4) Yatie Yahya
5) Areza Nizam

6 ulasan:

ZIANA ♥ FARREL berkata...

wah!!aku di tag...gegeggege....nanti aku buat..
*hubby ko kuat bebel ek??aiyo..bisa sakit telinga ini..hehehe...

ZIANA ♥ FARREL berkata...

eh..betul kan ogy tu aku?wakakaka..manala tau orang lain..kang perasan plak aku ni...

Ieja RizaLiza berkata...

ogy ... yup itu kamu ...

p/s : haah, laki aku memang sangat kuat membebel ... sangat tak suka !!

iS3 DaEnG berkata...

SuDaH Jawab Ur Tag....TQ

Ieja RizaLiza berkata...

areza ... thanks buat tag !! hehe

yatiyahya berkata...

nk buatlah..hehehhe...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin