Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Khamis, Februari 25, 2010

Tips Mempertahankan Diri (Beserta Gambarajah)


1) bersedia memasang kuda-kuda pada kaki. mesti berhadapan dengan penjenayah, kalau kau membelakangkan dia, cara ini tidak boleh digunapakai eh



2) bila penjenayah memulakan serangan, kau tunduk tau. jangan bagi dia tangkap kepala kau. lagi sekali, kalau dia tangkap kaki kau, cara ini tidak boleh digunapakai eh


3) pastu, kau cepat-cepat tanduk kat dada dia. dushhh*sound*effect* ... padan muka dia


4) dahtu, dalam keadaan dia tengah kesakitan kat dada, kau tendang bu** dia dengan sekuat hati biar sampai dia menjerit keseronokan kesakitan lagi sekali


5) bila tendangan kau tepat kena kat bu** dia, confirm dia akan menunduk, so amik kesempatan ini dengan melakukan aksi wrestling iaitu menyiku tulang belakang dia sambil berkata *do you smellll what The Rock is cooking ??*


6) teruskan aksi kau. jangan bagi dia chance. kali ni, kau tangkap kepala dia, pastu kau bagi lutut kau cium muka dia sambil cakap *nak sangat kan, hah ambik, ambik kau*


7) pasti penjenayah akan jatuh tergolek dokk. then, kau pijak tulang rusuk dia berkali-kali.
*hiah hiah hiahhhhh*


8) bila dia dah terkulai layu di tasik madu dan tak boleh bangun lagi, kau pun dengan muka berlagak, tolak dia dengan kaki kau buat kali terakhir.
*rasakan kau*



pastu kau blah arr sambil gelak macam ni ... muahahahahaha

1 ulasan:

nedza berkata...

cam kenai jek email 2...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin