Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Khamis, Mac 18, 2010

I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair

Konichiwa ...

Feeling Japanese la pulak pagi-pagi ni. Bukan apa, tiba-tiba terbayang Takuya Kimura. Korang kenal dia tak. Yes !! Dia tu pelakon dan penyanyi dari Jepun. Yes !! Dia tu model iklan gel rambut Gatsby tu ... yang lagu dia berbunyi 'I can give u Gatsby ... ' Kawaiiii

Sebenarnya, aku nak cerita pasal satu event yang dianjurkan oleh Gatsby which is called Gatsby Deodorant Street Fair. Event ini akan diadakan pada 17hb April 2010 ni, bermula dari jam 10 pagi - 5 petang bertempat di Front Foyer, Ground Floor, Berjaya Times Square Kuala Lumpur.

Macam-macam acara tau akan diadakan. Ada cabutan bertuah. Hah best kan ??? So, jangan lupa datang tau. Manalah tau, badan korang bertuah pada hari tersebut, boleh menang hadiah.

Hah ini paling cool. Pada sesiapa gadget-freak-type, korang wajib datang ok sebab event ini menawarkan pelbagai hadiah dalam bentuk gadgets yang terbaru dan ter'cool' bernilai sehingga RM15,000.00 !! Yup guys, RM15k !! Hoho so cool kan ?!

Selain dari itu pelbagai permainan dan aktiviti menarik yang lain menanti korang. Antaranya .... jeng jeng jeng Sumo Wrestling. Siap pakai suit air-bag tau tak !! Kalau korang tengah tension kat tempat kerja atau masa tu korang baru putus cinta, boleh la join game ni then korang boleh release all the tension. Boleh belasah orang lain (imagine other person tu adalah orang yang sangat annoying, lawan dia sepenuh perasaan, mesti boleh menang !!) tapi main-main jek tau, bukan sampai lebam-lebam pulak !! Selain tu ada jugak gladiator battles. So, pada korang yang nak menunjukkan kejantanan boleh join this games. I bet it would give you a real excitement !!

Banyak lagi lah aktiviti menarik yang lain membuat korang teruja dan berasa seronok hingga mungkin korang taknak balik walaupun masa dah tamat !!

Apa tunggu lagi !! Bagi yang bekerja, sila siap-siap ambil cuti dengan kadar segera supaya boleh bersuka-ria bersama keluarga dan kawan-kawan korang nanti.

Kalau korang nak lebih info, mudah saja klik www.gatsby.com.my/streetfair!! Kat sini pun best, banyak interactive games dan hadiah juga !!

Tiada ulasan:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin