Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Khamis, Mac 18, 2010

USA dan Pakai Kain Batik !!

Aku tengah takde keje. So, dok la godek-godek website Nuffnang. Saja nak tengok analytics aku. Hehe tak banyak mana pun yang menjengok blog aku ni. Adalah setakat 2-3 ketul ayam goreng orang blogger lain yang sudi singgah. Itupun maybe follower aku yang setia kot ... cehcehceh setia kau ....

Yang kelakarnya, paling tak disangka ada kunjungan dari USA. Yes, you read it right. USA, Unites States of America, Amerika Syarikat dan sebutan yang sewaktu dengannya. Sapalah agaknya gerangan mereka-mereka yang berada di sana yang membaca blog aku ni kan ?? Mat or Minah Saleh ker ?? Eh .. paham ke diaorang bahasa yang aku tulis ni. Sebab kekadang aku pun tak paham. Bahahaha ...




Paling tak boleh blah ... bila aku klik 'keywords'.. Apahal pulak pakai kain batik boleh terbabit dengan blog aku nih ??? Tak paham tak paham !! Bila masa aku ada letak entry ajar pakai kain batik ?? Aku sendiri tak pernah pakai !!



Kalau korang takde kerja, boleh la gi godek website Nuffnang. Boleh tengok berapa juta manusia yang tumpang lalu kat blog korang.



p/s : duit nuffnang korang banyak ker ?? aku ?? adalah dalam 10 juta ... hahahaha

2 ulasan:

iedayah berkata...

manyak nye duit nuffnang awk..blnje r mkn(kenyit2 mate mngade..huhu)

Adahjay berkata...

haha....aku punye lagilah sux!!! sape jelah yg nak kunjung

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin