Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Jumaat, April 02, 2010

Aktiviti Merambu-Ramba

Weee ....

Hari Jumaat minggu lepas, me and my friend, Wan decide to go out and having some fun. For me, fun is pegi karaoke la kan .. But this time bawak sekali Azeem dan Aiman. Diaorang memang sangat excited dapat pergi jalan apatah lagi dah pakai baju 'jalan' which baju yang lawa la.

Pukul 9, Wan pick up kami kat rumah then terus pegi breakfast before we proceed to Red Box, Plaza Pelangi. Kiteorang sampai awal gila. red Box tak bukak pun lagi.

Lebih kurang pukul 11, kiteorang pun dapat bilik. First customer of the day la aku rasa. Memang penuh bersemangat ni !!

Dah masuk bilik apalagi, pilih lagu dan melalak la. Azeem dan Aiman pun join sama. Entah lagu apa-apa yang diaorang nyanyi pun aku tak tau. Layankan jelah.

Dahlah, malas nak cerita banyak. Let the pictures tells all !!



dua penyanyi cilik !!


do they look like me ??


azeem yang paling excited ... mic tak lepas dari tangan


me and wan


aksi dari penyanyi cilik ... hehe

Tiada ulasan:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin