Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Isnin, April 05, 2010

Rafiqin Darwisy - Overnight Sensation !!


h


Aku rasa ramai dah tau pasal group ni kat Facebook. Group ini ditubuhkan gara-gara kedajalan seorang manusia yang tak tahu nak cara nak hormat orang lain. Kalau dah tak suka dengan orang lain, tak payah lah nak canang satu dunia. Nak cari publisiti murahan sebenarnya pada aku mamat ni. Tak pasal-pasal dapat cacian. Pada yang tubuhkan group ni, bukanlah aku nak kata bagus tapi tak perlu kot. Korang pun maki hamun orang jek kat wall tu aku tengok. Mamat tu yang popular, korang yang dapat dosa. Dari tambah dosa dengan maki hamun mamat mereng ni, baik korang sedekahkan Al-Fatihah kat Arwah Din Beramboi dan semua umat Islam yang dah kembali ke Rahmatullah.

Kamu-kamu di sini, tepuk dada tanya diri sendiri.

Memang mamat sorang ni kurang ajar tapi, kita tak perlulah nak jadi kurang macam dia jugak.

Doa yang terbaik untuk Arwah Din Beramboi di alam sana sudah !!

Untuk si Rafiqin Darwisy ni, bertaubatlah ye dik. Jangan dihina orang lain apatah lagi orang yang dah pergi. Buruk baik orang lain itu bukan kita manusia hina ni yang mampu nilai. Kalau kau ada duit lebih, pergi beli cermin besar, cermin diri dulu. Tapi siyes dik, kalau kau ada depan mata, akak memang tak cakap banyak, AKAK BAGI KO PENAMPAR SEDAS DUA JEK !!

5 ulasan:

md nasir berkata...

umur baru 14 tahun tapi perangai tahap ^#$#%#%..amik ko..
pastu alamat web yg dia bagi tu kategori 18sx plak tu,kecik2 dah layan..apalah nak jadi budak nie!!sentap!!

captain_zed berkata...

Faizah, ko ada batang mop tak? kalo dapat 2 batang lagi bagus..nak try cucuk ponggong adik kita kot2 bole reset kpala zoltak yg short semcam.. eh, dah sunat ker budak nie? kalo belom, JOM! potong kasi abes~ **sambil posing dgn sharperner~**

yatiyahya berkata...

giler budak ni..takder adab..mulut mcm neraka..

iedayah berkata...

nauzubillah..truknye budak 2..ap da xigt Allah ke..faizah jgn tmpar je,pkul smpi xbernyawe sudey..hak2

captain_zed berkata...

mulut mcm neraka? HAHAHHAHA..klaka plak..tegelak ako sorang2..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin