Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Selasa, April 20, 2010

I'm Part of Gatsby Street Fair and Malaysia Book Of Record Too !!

Dapat jugak aku pergi event ni ditemani Encik Rizal. Thanks to sayang sebab sudi melayan isteri dia ni.









Tapi rasanya dia mesti tak menyesal join aku pegi event ni sebab aku yakin dia yang sangat teruja. Hampir kesemua games yang ada kat event ni dia join. Mana taknya, nak kumpul point untuk tukar dengan barang Gatsby. Apapun, aku memang enjoy gila dapat datang ke majlis ni sebab memang happening. Unlucky me, aku tak menang apa-apa hadiah dalam lucky draw, tapi takpe yang penting kita enjoy !!
















Yup, we manage to put our name on Malaysia Book of Records for the largest bloggers gathering which is i think the number was up to 500 people.








Memang penat gila sebab aku sampai seawal 9.30 pagi dan setia menunggu samapi pukul 5.00 petang gara-gara taknak terlepas lucky draw yang mana hadiah dia memang sangat kaw-kaw gila !! I wish that BlackBerry was mine !! Hahaha ... Anyway, congratulations to the winners. Aku dapat barang Gatsby pun dah kira ok. Oleh kerana barangannya lebih sesuai untuk lelaki, so aku hadiahkan pada Encik Rizal jelah ... ok apa ... macam-macam barang penjagaan diri. Aku rasa supply untuk 3-4 bulan. Save money dowh !!













1 ulasan:

Aidi-Safuan berkata...

hai cermin mata faizah.
banyak borong wax ke time nih? :p

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin