Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Selasa, April 20, 2010

Tak Suka !!

Angin aku memang tak berapa nak baik sejak 2-3 hari ni tapi masih boleh bersuka-ria di Gatsby Deodorant Street Fair. Hehe ...

Tension dengan keadaan sekeliling. Nak cakap banyak pun tak guna. Tak kuasa nak bertekak takut nanti dikata tak kenang budi.

Tapi, aku manusia biasa. Ada hati. Ada perasaan. Janganlah kerana aku ni jenis tak banyak cakap, korang ingat korang boleh pijak-pijak kepala aku.

Bukan aku nak mintak penghargaan atau hadiah bagai, at least as a human, takkan takde perasaan rasional dalam otak korang.

Aku pun ada masalah dan hal peribadi aku sendiri. Tolonglah jangan pentingkan diri sendiri.

Aishhh !! Tak suka la. Tau tak. Tak suka !!!

2 ulasan:

Jemari Seni berkata...

Tensi bonar nampaknyer tu..relek aik banyakkan bersabar yer!

sitiZ berkata...

ko npe..??mari bercerita..huhuhu

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin