Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Khamis, April 01, 2010

Test 1,2,3

Huhu ... dah lama tak update blog. Hampir seminggu merehatkan minda dan badan yang tengah berperang dengan pelbagai serangan daripada pelbagai arah. Minda sentiasa berperang dengan kerinduan pada Encik Rizal. Badan pulak sedang berperang dengan krisis flu yang akhirnya, ALHAMDULILLAH semakin pulih.

Banyak benda nak kongsi dengan kamu-kamu. Yang basi berlendir, yang baru nak basi, yang suam-suam kuku, yang fresh from oven, semua ada.

Tapi, macam biasalah. Bila krisis flu melanda, memang tak kuasa nak buat apa kerja sekalipun. Kalau boleh nak baring atas katil dengan harapan semua kerja rumah akan selesai dengan sendiri.

INSYAALLAH, aku akan update cerita-cerita pelbagai kategori tu satu persatu.

Ok. Sekarang nak chow dulu. Nak bertapa dalam gua.


1 ulasan:

Jemari Seni berkata...

Ieja jgn bertapa lama sangat... Kang berkulat susah nak sental.
Get well soon ya!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin