Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Selasa, April 27, 2010

Tolong Jangan !!




Aku tak suka.

Apa yang aku tak suka ??

Aku tak suka orang tag nama aku kat produk diaorang dalam Facebook. So annoying. Ok, fine. Aku faham itu salah satu strategi pemasaran. Tapi kalau setiap hari sampai 7-8 orang tag aku, memang aku rasa agak rimas. Penat aku nak untag semula sebab aku risau tengok terlalu banyak 'photos of me' dalam Facebook padahal takde gambar aku pun. Penuh dengan gambar produk.

Aku rasa kalau penjual-penjual ni buat pengumuman kat diaorang punya page sendiri lagi bagus. Tak pun , buat jek kedai online. Senang orang nak berurusan. Tak menganggu hidup orang lain. Link jek URL kedai korang tu kat FB seratus kali sehari kat status tu. Takde siapa nak marah.

Aku minta maaf kalau ada orang yang tak setuju dengan aku. Tapi, ini diri aku. Kalau aku tak suka, aku cakap aku tak suka.

So, tolong jangan !!

Tiada ulasan:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin