Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Isnin, Mei 31, 2010

Aku Menang Tiket Konsert Double Trouble !!




Yup !!

Aku menang 2 tiket ke konsert Double Trouble pada 5 June anjuran Nuffnang. Masa join contest tu memang berharap sangat menang sebab dapat jadikan hadiah tambahan untuk Encik Rizal sempena anniversary kitaorang.






But sadly and unfortunately, aku tak dapat nak pergi !! So, i have to release the tickets to be won by others.

Sebab-musabab tak dapat pergi ialah aku tak sempat nak naik KL since i have to collect the tickets myself at Nuffnang's office. Then, on that day itself, Encik Rizal mungkin masih berada di Jerantut. Working. As always.

Sedih jugalah sebab tak dapat nak pergi. Tapi nak buat camne, takde rezeki. Encik Rizal memang peminat Search dan Wings. Lagu-lagu diaorang yang aku tak pernah dengar pun Encik Rizal hafal. Tu yang masa mula-mula tu memang excited habis nak join konsert ni.

Anyway, pada sesiapa yang menang dan akan pergi konsert ni, ENJOY !!

3 ulasan:

Jemari Seni berkata...

Aisey! ruginyer...takpe la takde rezeki mana tau lepas ni besar lagi hadiah bole dpt..hok tiket tu sedekah la kat sedara mara.

~Blabberina~ berkata...

kita pun menang gak..nape tak mintak kwn2 or sedara tolong amekkan.rasanya boleh.

Ieja RizaLiza berkata...

kak Haku and Blabberina : mmg sedih tak dapat pergi ... on that day hubby kerja pulak. then i also got something else very important to do. tetiba ada benda urgent.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin