Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Sabtu, Jun 12, 2010

Off To Kuala Lumpur

Aku baru bangun ni. Biasalah, hari minggu. Bukan selalu boleh bangun lambat. Sesekali aku sajalah melajakkan tidur.

Seperti biasalah celik je biji mata mesti nak online dulu. Check email. Tiap-tiap hari dapat email konon-konon aku menang berjuta. Rimas betul.

Kejap lagi lepas dah check segala benda dalam internet ni, barulah aku start mengemas mana yang patut.

Aku nak ke KL tengahari nanti. Naik bus. Macam biasa. Jumpa Encik Rizal. Macam biasa. Kali ni lama sikit. Aku cuti Isnin dan Selasa. Kemungkinan besar akan pulang ke JB pada pagi Selasa. Aku belum buat keputusan lagi. Tengok keadaan.

InsyaALLAH kalau takde aral melintang, hari Ahad nanti aku ada lunch date dengan member-member aku di KL kat Ikea. Hehe macam biasalah. Nak makan meatballs.

Malamnya pulak macam nak ke I-City tapi masih tak tahu samada jadi atau tidak. Nak kena tanya driver a.k.a menteri kewangan. Kalau dia approve boleh la aku bercanda ria bergambar gedik kat I-City.

Oklah aku nak chow dulu. Nak kemas baju dan kemas rumah dan prepare keperluan anak-anak sayang aku dua ekor tu. Nak tinggal lama ni kenalah make sure makan, minum dan pasir berak dia semua mencukupi. Tak pasal nanti kebulur anak-anak aku tu.

Kalau berkesempatan aku update lah cerita baru, kalau tidak see u guys on Tuesday je la ye !!

Bubye !!

1 ulasan:

aliff + afifah + adam + ada berkata...

pergi ke i-City? semua org pergi sana, best ke?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin