Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Sabtu, Jun 19, 2010

Sabtu Yang Dinanti

Yeah yeah yeah

Aku suka Sabtu sepertimana aku suka Jumaat.

Sekarang ni aku ada kat opis Encik Rizal. Saja nak mengekor bontot dia. Paling penting, sebenarnya aku bosan duduk rumah.

Memang selalunya, kalau Encik Rizal kerja kat JB, aku selalu ikut dia gi opis on Saturday. Supaya senang aku nak berjimba ria dengan rakan-rakan. Haha ...

BFF's aku boleh dikatakan semua dah tau lokasi opis Encik Rizal. So, kalau hari Sabtu ada program, biasanya diaorang pick up kat sini je. Takyah la diaorang travel jauh-jauh nak ambil aku yang duduk pendalaman ni. ^_^

Tapi, kalau Sabtu aku takde program dengan BFF's pun, aku still akan ikut Encik Rizal ke opis dia supaya aku senang nak ke mana-mana. Biasanya, aku akan lepak jalan-jalan sorang-sorang kat Jusco Bukit Indah sebab memang dekat dengan opis dia. Petang, bila dia balik kerja dia datanglah kutip aku.

Hari ni masih takde plan nak ke mana-mana. BFF's semua macam ada hal je. So, aku ingat kalau diaorang takde ajak aku pegi merambu, macam biasalah aku ingat nak lepak sambil ber-WIFI sambil makan donut di Big Apple Donut. Nak makan aiskrim di Baskin Robbins juga. Yumyum.

Tapi, tengok keadaanlah. Kalau rajin aku pegi la, kalau malas aku lepak je kat opis Encik Rizal ni sambil membaca.

Apapun, enjoy your weekend ok people !!

Adios !!

Tiada ulasan:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin