Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Jumaat, Jun 18, 2010

Selamat Pagi Cinta Eh Dunia

Selamat Pagi Dunia !!

Kamu-kamu mesti suka kan.

Mana tidaknya. Hari ni hari Jumaat. Dahlah rehat tengahari panjang. Boleh pergi cuci tingkap kat shopping mall. Hehe ^_^

Yang paling penting, hari ni adalah hari terakhir bekerja bagi setiap minggu. Esok dan lusa cotiii, so boleh meronggeng yeah yeah yeah !!

Macam kejap je aku rasa dah hari Jumaat semula. Rasanya macam baru semalam aku post entri pasal Jumaat lepas.

Arghh tak kisahlah.

Aku memang suka Jumaat !!

Malam ni boleh tidur lewat dan esok pun boleh bangun lewat.

Esok belum ada planning apa-apa lagi. BFF's ni pun belum ada yang mesej kot-kot ada projek baik di hujung minggu.

Apapun, minggu ni aku memang happy sebab Encik Rizal ada kat JB. Walaupun Ahad nanti dia dah nak balik KL semula, yang penting dapat spend quality time dengan dia. Lepak kat rumah pun takpe. Boleh jugak mengemas mana yang patut. Aktiviti pengerat kasih sayang gituu -_-

Oklah nak chow dulu.

Mau settle kerja rumah untuk kesekian kalinya.

Sebelum berpisah mari berdansa dulu.

Yeah yeah yeah !!

Tiada ulasan:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin