Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Jumaat, Jun 18, 2010

Why Cik Epal Why

Arghhh tensionnya !!

Kenapa dah tak boleh baca blog Cik Epal? Kenapa dia privatekan blog dia? Rindu rasanya nak baca entri-entri dia yang merepek tapi sedap dimakan dibaca macam kerepek.

Ke aku sorang je yang dah tak boleh baca. Tapi, aritu kawan aku dimana dia bukan blogger tapi dia peminat Cik Epal ni siap call aku tanya kenapa dah tak boleh baca blog Cik Epal.

Cik Epal ... tolonglah bagi public baca blog kamu. Kalau taknak publickan, sudilah kiranya invite akak untuk terus menjadi pembaca blog kamu.

Serius .. rindu sangat sama blog kamu.

Please Cik Epal !! Please !!

1 ulasan:

nedza berkata...

rindu sama kamu oh cik epal!!!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin