Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Khamis, Julai 01, 2010

Apa Kes Ni ??

Damn !!

Sampai ke petang aku takde idea nak update blog.

Google sana, google sini. Masih takde cerita atau entri menarik untuk ditaip sebagai santapan pembaca *cheh macam ada pembaca je*

Mungkin sebab aku dari pagi atau lebih tepat dari semalam, aku dah berhangin je satu badan. Barang yang aku order online tak sampai-sampai lagi. Bila aku check tracking number kat website Pos Malaysia, dia tulis konon-konon pukul 7.15 malam semalam dioarang dah hantar ke alamat aku tapi takde orang kat rumah.

Waklu !!

Sehari suntuk aku menunggu bungkusan tu sedap-sedap je tulis aku takde kat rumah. Dari hari Selasa aku menunggu. Memang damn betul la.

Tapi, Alhamdulillah sampai juga bungkusan tu dengan selamat ke tangan aku. Hati berbunga riang. Dapat juga apa yang aku idam-idamkan.

Seram sejuk bila aku tak dapat-dapat bungkusan tu. Sebelum ni aku tak pernah mengalami benda macam ni. Tu yang macam cacing kepanasan. Geram dan tension. *ke tak sabar??*

Memang betul kata kawan aku. Kalau beli barang secara online ni kena banyak sabar. Kadang-kadang ada masalah pada penjual. Kadang-kadang ada masalah dengan pihak penghantar.

Hehe tapi itu sedikit pun tidak menghilangkan rasa cinta aku kepada aktiviti online shopping. Pada aku, ianya sesuatu yang seronok. Dah macam addicted pun iya juga. Labih-lebih lagi kalau ada blog jual baju untuk wanita plus size macam aku. Setakat 3-4 jam browsing dari satu blog ke satu blog adalah perkara biasa.

Ni pun sebenarnya aku tengah deal dengan seorang penjual nak beli dress plus size ni. Haha.

Bye ^_^

Tiada ulasan:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin