Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Isnin, Julai 05, 2010

Blur


Weh. Dah 2 ari tak update blog tetiba pagi ni macam blur pulak.

Sabtu dan Ahad. Jadual aku sangat pack sampai tak sempat nak on lappy. Cuma sempat ber-FB sebentar. Itupun sebab ada Wi-Fi di mana-mana.

Weekend kali ni penuh dengan aktiviti berjalan-jalan cari makan dan aktiviti menghabiskan duit adik sayang sebab dia dah gaji so kena pow dia lebih-lebih. Huhu thanks ye, ADAH !!

Seronok !!

Shopping kain untuk buat baju raya. Lucky me, still ada tailor yang masih ambil tempahan. Kalau tidak, tahun ni berhari raya pakai jeans. Hehe *padahal baju kurung hanya dipakai 4 jam sahaja setiap kali hari raya, pastu rimas tukar pakai seluar jugak. bluekk*

I'm having so much fun sebab bukan selalu boleh hangout-tengok wayang-shopping dengan adik sayang aku yang sorang tu. Busy kerja memanjang. Sesekali dapat keluar habiskan masa sama-sama memang sangat menyeronokkan.

Dahlah.

Aku nak pegi masak makan tengahari ni. Arini kena masak awal sebab cousin-buchuk-sayang ada kat rumah. Kang kebulur pulak kalau aku tak bagi makan tengahari !! Bahahaha

1 ulasan:

miss hav0c berkata...

amboih, kaw2 pau adik ahaaaa

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin