Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Khamis, Julai 08, 2010

Hilang Ghairah


Entah kenapa sejak kebelakangan ni aku hilang ghairah nak menulis. Ada idea yang ingin dikongsi tapi tapi rasa malas yang amat sangat.

Nak dikata penat dengan kerja, aku tak kerja. Satu-satunya kerja yang aku ada ialah menghadap lappy ni, google entah apa-apa sehinggakan sampai satu tahap aku naik bosan. Lepas tu aku off lappy, aku on TV. Bosan dengan TV, aku berguling-guling atas katil.

Mungkin jugak sebab aku sibuk buat sample kuih raya 2-3 hari ni. Tu yang penat dan malas nak mengupdate entri.

Selalunya aku ada simpan 2-3 entry dalam Drafts in case kalau aku takde idea tapi ni dahlah yang dalam Drafts kering, yang dalam otak terus kontang.

Sepatutnya, aku sekarang ini berada di Cathay Cineplexes City Square untuk menonton Eclipse. Tapi, bangun-bangun pagi tadi, macam takde mood nak pergi. Lagipun sorang-sorang. Malas arrr.

Semangat nak tengok Jacob yang berkobar-kobar sedari bulan lepas, tetiba pufff!! hilang dengan sekelip mata.

Kalau jadi pun aku pergi tengok mungkin Sabtu ni sebab nak tunggu adik sayang sekali. Malas aku nak pergi tengok 2-3 kali melainkan ada orang nak belanja. Miahahaha ^_^

Eh eh dalam hilang-hilang ghairah tu berjela jugak entri aku kali ni kan. Haha jangan marah hahh ...



p/s : kenapa banyak sangat '2-3' dalam entri ni ???

Tiada ulasan:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin