Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Sabtu, Julai 24, 2010

Kepenatan

Adoiii

Penat aku berjalan kaki dengan penuh semangat pergi pejabat pos. Ingat nak pos barang-barang customer. Sampai-sampai sana, terus beratur, bila tiba kat kaunter, kerani tu cakap pejabat pos tu tak ambil perkhidmatan Poslaju kalau hari Sabtu. Dia suruh pergi Post Centre. Wakluss ...

Kau hengat Post Centre tu dekat ke dengan rumah aku?

Adoiii

Nampaknya terpaksalah pos hari Isnin nanti. Ni pun aku baru lepas email dan sms customer untuk mintak maaf dan bagitau postpone postage barang diaorang. Wakluss kedondong betul la.

Nasiblah ada 7-Eleven. Boleh buat pengubat duka dengan membeli Slurpee saiz besar. Hahaha. Dahtu beli juga keropok kentang lekuk-lekuk perisa bawang yumyum.

Jap lagi nak layan movie, bolehlah aku mengunyah keropok itu dengan rakus.

Dahlah. Nak chow jap. Nak menikmati Slurpee Cheese Cake yang lazat hingga ke titisan akhir. Miaahahahaha ^_^

Tiada ulasan:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin