Duit Tabung Nak Pergi Holiday Kat Bandung

Sabtu, Oktober 16, 2010

Apa Program ??

Harini liat betul nak bangun. Padahal banyak kerja menanti. Nak kemas rumah, nak mop lantai, nak basuh baju, nak sapu halaman. Naik rimas tengok tengok kad perniagaan 'Along' yang bersepah-sepah tu kat tempat parkir kereta aku tu. Geram betul.

Harini sama macam Sabtu yang lain. Ada jemputan kenduri kahwin sebenarnya tapi takde geng nak pergi. Lagipun masih awal. Manalah tahu kot-kot kejap lagi BFF ajak lepak. Laju jelah aku bersiap.

Cuma yang best harini sebab tak perlu masak. Encik Rizal dah janji nak ajak dinner kat luar. Semestinya tempat tu aku yang pilih. Nak makan kat Nando's. So, malam ni akan ke Jusco Tebrau City. Ingat nak tengok movie sekali. Macam nak tengok filem The Other Guys. Tengok trailer dia macam menambat hati. Hehe ^_^

Dahlah nak start buat kerja dulu sementara ada mood ni. Nanti kalau penyakit 'M' tu datang, alamatnya satu kerja pun tak jalan.

Kamu-kamu ada program harini ?? Nak ke mana agaknya ye ??

Tiada ulasan:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin